Kontakt

Smertefri behandling til alle typer af hår

Kontakt Permanent Hårfjerning Aalborg

Har du spørgsmål til Permant Hårfjerning Aalborg, så kan vi kontaktes via Facebook eller på tlf. 28 19 20 56.

Klinikken har til huse i dejlige lokaler på Vandmanden 30, 9200 Aalborg SV. Der er gratis parkeringspladser lige ved døren. Find vej til klinikken på kortet nederst.

Når du ankommer går du bare ind og sætter dig i venterummet, indtil du bliver hentet til behandling.

Klinikkens åbningstider:

Mandag Kl. 08.00 – 19.00
Tirsdag Kl. 08.00 – 19.00
Onsdag Kl. 08.00 – 18.00
Torsdag Kl. 08.00 – 18.00
Fredag Kl. 12.30 – 16.30

Kontoret har åbent om fredagen fra kl. 8.00 – 15.00.

Lone behandler hos permanent Hårfjerning Aalborg

Anita behandler hos permanent Hårfjerning Aalborg

Mit navn er Lone Christiansen, og jeg driver klinikken Permanent Hårfjerning Aalborg.

Jeg har selv for mange år siden fået laserbehandling på flere områder. Dengang var det nødvendigt med ganske mange behandlinger, og det var derfor ret dyrt. Det var også smertefuldt og ja, jeg har også fået et par permanente hudskader. Men det har dog været det hele værd!

Det eneste der har været udfordrende, har været, at man ikke kunne laserfjerne de lyse hår dengang. Med tiden er der dukket nye hår op i nye hårsække, dog meget begrænset, og dem har jeg hidtil fjernet med pincet. Efter at fået behandling med vores nye maskine, kan jeg konstatere, at den holder, hvad jeg er blevet lovet: Det er smertefrit, og de lyse hår forsvinder også.

Jeg er som person meget nede på jorden, og jeg har ikke berøringsangst overfor at udføre laserbehandling af de intime dele.

Min søster Anita Strauss, som også driver klinikken Permanent Hårfjerning Vegger, er nu også begyndt at give laserbehandlinger her hos Permanent Hårfjerning Aalborg. Anita har  gennemgået kursus og fået certificering i permanent hårfjerning. Hun har selv fået laserbehandling på flere områder. Som person er Anita meget nede på jorden, hun har et godt humør og sætter en ære i at give god service.

Foruden Permanent Hårfjerning, udfører min mand også bl.a. hypnose, coaching, massage og BMS smerte akupunktur. Vi tilbyder også cellulite behandlinger med shockwave og G5 massage. Min mand tilbyder også ED behandling (erektil dysfunktion).

Min mand og jeg er uddannede bl.a. som NLP terapeuter, stressvejledere, mindfulness instruktører, hypnoterapeuter, akupunktører og massører.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken!

Find vej til Permanent Hårfjerning Aalborg

Adressen er:
Vandmanden 30
9200 Aalborg SV